![]() |
![]() Spotkałam sie wczoraj z M. Ach... nic sobie nie wyjaśniliśmy, nawet nie miałam ochoty z nim gadać, to dla mnie za wcześnie. Boże! Zepsułam to! ![]() Czemu ja jestem taką kretynką?? Jezu, ja Go naprawdę kocham... nie potrafię żyć bez Niego, nawet nie chcę. Sama już nie wiem kto kogo mocniej zranił ![]() Smutne miał wczoraj oczy;( Powiedział że w piątek wyjeżdża... nie wiem nawet na jak długo. Znowu zostanę tu sama. Całkiem sama. I dobrze, nie mam ochoty nikogo widzieć ani z nikim gadać. Chcę zostać sam na sam ze swoim cierpieniem... ![]() Wracam zaraz do łóżka, tam jest mi dobrze... |
|
Tak napisali inni: |
22.01.2005 :: 14:12 :: alx87.neoplus.adsl.tpnet.pl zglos sie do konkursu na ,,naj blogaroku2005' Zapraszam serdecznie www.gabi1995.talk.pl |
20.01.2005 :: 17:32 :: akx18.neoplus.adsl.tpnet.pl zglos sie do konkursu na ,,Naj bloga roku 2005'Masz duze szanse www.gabrysiaaaa.talk.pl Serdecznie zapraszam!!! |
20.01.2005 :: 15:10 :: rtr.straszyn.jpk.pl nastka interesujacy blogasek bardzo ciesze sie ze tu wpadnlam mam nadzieje ze i ty odzwiedzisz mnie www.nastka.talk.plpozdro for you powodzonka w ulepszaniu ... <buziak> niesmuc sie ![]() |
Talk.pl :: Wróć |